Oorlogskerkhof Margraten en Maastricht

Afgelopen week verbleef ik in Kanne, wat zo’n beetje mijn 2e thuis is. Dagelijks kreeg ik bezoek van vrienden en kennissen die mijn busje zagen staan, maar ik maakte ook zelf van de gelegenheid gebruik om bij enkele vrienden op bezoek te gaan. Woensdag was het lekker weer en dus besloot ik naar het oorlogskerkhof van Margraten te rijden.

Na mijn bezoek aan het oorlogskerkhof reed ik weer naar Maastricht, waar ik de auto buiten de stad parkeerde en met de fiets¬†de stad in trok. Toen ik ‘s avonds mijn avondmaal aan het opeten was merkte ik dat het een prachtige zonsondergang zou worden, dus haastte ik me weer de stad in en kon ik nog net op tijd genieten van die kleurenpracht:

Zonsondergang Maastricht

Amper 10 minuutjes later waren de prachtige kleuren alweer verdwenen. Ik maakte nog even een ommetje lags het stadhuis van Maastricht en trok vervolgens naar mijn overnachtingsplaats in Kanne waar ik ‘s avonds nog bezoek van een kameraad kreeg.

Stadhuis Maastricht

Donderdag was het vooral bewolkt en zeer winderig dus besloot ik om me bezig te houden met webdesign en het bezoeken van enkele kameraden. ‘s Avonds kwam Bram met zijn camper langs me staan. Hij hielp me de volgende dag met het aanspannen van mijn piepende V-snaar en we maakten van de gelegenheid gebruik om enkele andere kleine klusjes aan de bus te verrichten. Helaas ontdekten we dat er een lek zit¬†in de koelvloeistoftank, waardoor ik op zoek moet gaan naar een nieuwe tank. Later¬†gingen we in de buurt nog even ondergronds in een afgesloten mergelgroeve waarvan ik de sleutel even had kunnen lenen.

Nog even nagenieten van de prachtige nazomer vooralleer het √©cht herfst wordt…

 

BertBeckers Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *