Back on the road

20 maanden had ze stilgestaan, maar dankzij de goede hulp van een kennis is Lucy eindelijk weer rijklaar.¬†Lucy? hoor ik je al afvragen, wel dat is de naam die enkele kameraden aan mijn Volkswagen T3 busje hebben gegeven. Haar volledige naam is trouwens “Lucy in the Sky with Diamonds” zoals het gelijknamige nummer van The Beatles, maar dit terzijde. Om haar weer rijklaar en door de keuring te krijgen waren er wel een aantal problemen die we eerst moesten oplossen, zoals het ontbrekende stuk uitlaatpijp en het reviseren van de startmotor.¬†Vervolgens werden ook de accu, remblokken, olie, oliefilter, luchtfilter en de voorbanden vervangen.¬†Na 3 dagen klussen en een grondige poetsbeurt kon ik eindelijk naar de keuring om de dag nadien voor het eerst weer te gaan kamperen op mijn oude vertrouwde plek in Kanne. Wat was dat heerlijk zeg, het voelde net als thuiskomen. Het hele weekend lang kreeg ik bezoek van kameraden waarmee ik had afgesproken en kennissen die me toevallig zagen staan.

Kanne 2 juli 2016

En ook Ichi is dolblij en voelt zich meteen weer thuis.

Ichi & Lucy

Het oude interieur kan wel een opknapbeurt gebruiken, maar voorlopig is het nog wel gezellig toch?

DSC_5730

BertBeckers Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *