Wildkamperen in het veld

Ook dit weekend ging ik samen met Thomas op pad, die blijkbaar net als ik niet genoeg kan krijgen van wildkamperen, kampvuurtjes en het verkennen van ondergrondse kalksteengroeves, mijnen en tunnels. Dit keer spraken we af in een klein gehuchtje op een doodlopende veldweg. Het schemerde reeds toen ik arriveerde. De gasbrandertjes werden bovengehaald om een snelle maaltijd te bereiden vooralleer we ondergronds doken. ¬†Toen we weer buitenkwamen, ruim na middernacht ontdekten we een veel betere kampeerplek dan waar we de auto’s hadden achtergelaten, dus verhuisden we snel naar de nieuwe locatie. We parkeerden op slechts enkele tientallen meter van de ingang van een kalksteengroeve die we eerder op de avond bezochten. De tenten werden opgezet, de slackline werd opgespannen en er werd hout gesprokkeld voor een bescheiden kampvuurtje om de avond mee af te sluiten.

 

De volgende ochtend was Thomas al aan slacklinen¬†terwijl ik de slaap nog uit m’n ogen wreef.

Zodra we allemaal weer tot leven waren gekomen en onze magen gevuld waren doken we voor de rest van de namiddag weer ondergronds om te fotograferen.

dsc_7990

 

‘s Avonds zochten we een frituur op en verhuisden we naar een andere groeve een eind verderop¬†waar we de hele avond doorbrachten. In de buurt wist ik nog een leuke kampeerspot waar we de avond wederom afsloten met een kampvuurtje.

BertBeckers Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *